Vitaros Crème kopen?

Deze crème bevat de werkzame stof alprostadil. Dit is een een werkzame stof die helpt om erectieproblemen te voorkomen. Dit middel zorgt er voor dat de bloedvaten in de penis worden geactiveerd zodat de penis weer in stijve conditie gaat komen. Dit zonder al veel moeite van enige opwinding. Dit middel maakt vrijen weer een stuk plezieriger. Dit bevordert ook de seksuele gevoelens van de man op een natuurlijke wijze.

Vitaros Crème kopen zonder recept

Meer informatie en online apotheek Dosering Prijs
Bestel hier  vanaf 300 mcg/100 mg 4 st. v.a. € 156,95

Waarvoor wordt Vitaros Crème gebruikt?

Sommige mannen die impotent zijn schamen zich ervoor. De seks wordt minder en u kunt minder goed de liefde bedrijven. Deze crème is een natuurlijke oplossing voor de man om van dit beschamende probleem af te komen. Impotentie betekent niets meer dan het niet seksueel actief worden voor persoonlijke dromen en fantasie, erectieproblemen hebben of zelfs de penis niet meer stijf te kunnen krijgen voor een vrouw. Dan voelt u zich als een man niet meer op u gemak. Deze crème biedt op natuurlijke wijze een uitkomst voor alle ongelukkige mannen die dit product nodig hebben en die lijden aan de kwaaltjes die impotentie en erectieproblemen met zich meedragen. Deze problemen kunnen verschillende oorzaken hebben: stress, roken, zenuwschade of zelfs psychische schade. Heeft u hier last van is het raadzaam om eens naar te dokter te gaan voor tips en advies. Het nadeel van sommige medicijnen is dat zij ook impotentie of erectieproblemen kunnen veroorzaken of zelfs opleveren.

Hoe wordt Vitaros Crème gebruikt?

U brengt de crème met een pipet in de opening van uw eigen penis. Dit kan voor veel mannen een gevoelig plekje zijn. Laat de crème een half uur in werken en volg de informatie in de bijsluiter. Binnen 30 minuten is er dan een erectie die wel 1 uur tot 2 uur duurt door de werkzame stof van product. Nu u weet hoe product werkt wensen wij u veel succes om van uw problemen af te komen. Misschien wel door middel van deze crème.

Dosering

De arts bepaald welke sterkte u nodig hebt. U mag dit middel maar een keer in 24 uur gebruiken en niet meer dan 2 à 3 keer per week. Anders overprikkeld u misschien uw penis en dat wilt u ook niet hebben.

Bijwerkingen

Vitaros crème kan bijwerkingen hebben. Hier volgt een lijstje met de meest voorkomende bijwerkingen.

* Irritatie, jeuk, een branderig gevoel aan de geslachtsdelen bij u en uw partner;
* Duizeligheid;
* Ophoping van vloeistof in de penis.

Als u last krijgt van andere bijwerkingen of de bijwerkingen zijn naar een uur niet weg raadpleeg dan gelijk een arts. Dat is beter voor uw lichaam en uw gezondheid

Nu Vitaros crème kopen »