Wat is Libido 7 en hoe ziet het eruit?

Libido 7 is een voedingsupplement dat erectiestoornissen bij mannen verhelpt. Naast dat Libido 7 erectiestoornissen verhelpt, is het ook een natuurlijk groeimiddel voor de penis. Wanneer u 2-3 maanden Libido 7 slikt, kan uw penis tot 7 cm groter worden en dikker. Libido 7 komt in de vorm van kleine tabletjes die u oraal in moet nemen.

Libido 7 kopen zonder recept

Meer informatie en online apotheek Dosering Prijs
Bestel hier  Libido 7 Penis Vergroter 60 tabl v.a. € 71,90

Waarvoor wordt Libido 7 gebruikt?

Libido 7 is een erectiemiddel, maar het stimuleert ook op een natuurlijke wijze de groei van de penis. Op deze manier krijgt u met het slikken van Libido 7 niet alleen een stijve, maar naar verloop van tijd ook een grotere penis.

Hoe werkt Libido 7?

De groei en de erectie van de penis worden geforceerd door het verhogen van de inwendige doorbloeding van de zwellichamen. De zwellichamen stromen vol met bloed waardoor een erectie krijgen gestimuleerd wordt. Libido 7 zorgt niet voor een kunstmatige erectie, dus er is nog wel seksuele prikkeling nodig voordat de man een erectie kan krijgen.

Hoe wordt Libido 7 gebruikt?

Volwassenen wordt aangeraden twee keer per dag een tablet te nuttigen met wat vloeistof. Op deze manier zult u binnen drie maanden de groei van uw penis opmerken. Wanneer u twee keer per dag een tablet neemt zult u binnen maximaal drie maanden groei van uw penis opmerken. Uw penis kan tot wel zeven centimeter groter geworden zijn en ook dikker.