Wat is Nipatra en hoe ziet het eruit?

Nipatra is een van de eerste kauwtabletten als behandeling tegen impotentie, oftewel erectiestoornissen. Door Nipatra te gebruiken kunnen mannen die op de natuurlijke manier geen erectie op kunnen wekken, toch een erectie krijgen. Vaak wordt Nipatra verkocht in 50 mg kauwtabletten. Het is een klein pilletje dat makkelijk weg te werken is.

Nipatra kopen zonder recept

Bestellen Dosering Prijs
Bestel hier alternatieve erectiepillen v.a. € 45,00

 

Hoe werkt Nipatra?

De werkzame stof in Nipatra is Sildenafil, die de bloedvaten in de penis verwijdt. Hierdoor kan er meer bloed naar de penis stromen en wordt deze stijf. De penis zal langer stijf blijven dan normaal.

Het voordeel van Nipatra is dat het zeer makkelijk in te nemen is. Er is geen water nodig of injectie. Het is aangeraden om 1 uur voor de geslachtsgemeenschap Nipatra tot u te nemen. U kunt het middel voor, tijdens of na de maaltijd innemen. U moet wel opletten dat een volle maag de werking van Nipatra kan vertragen. Ook kan het nuttigen van alcohol de werking van Nipatra vertragen. Let dus op uw alcoholgebruik en nuttig het liefst geen of weinig glazen.

De erectie wordt op een natuurlijke erectie opgewekt, dus niet kunstmatig. Wanneer u niet seksueel geprikkeld bent zal er dus ook geen erectie optreden.

Waarvoor wordt Nipatra gebruikt?

Door de stof Sildenafil kunnen mannen met erectieproblemen toch een erectie opwekken. Wanneer u moeite heeft met een erectie krijgen op een natuurlijke manier, kan Nipatra u een steun in de rug geven. Op deze manier kunt u toch nog een erectie krijgen.

Hoe wordt Nipatra gebruikt?

Het is belangrijk dat u Nipatra niet meer dan 1 keer per dag tot u neemt, anders kunnen er bijwerkingen optreden. Voorbeelden van deze bijwerkingen zijn hoofdpijn, blozen, duizeligheid of een verstopte neus. Deze zouden kunnen optreden, maar lang niet alle mannen hebben hier last van.

Het drinken van alcohol heeft geen goede invloed op de werking van Nipatra. Alcoholgebruik kan de werking van Nipatra verslechteren of zelfs tegengaan. Drink du sgeen of met mate alcohol, op deze manier heeft u de grootste kans dat het medicijn goed aanslaat bij u.