Het medicijn bevat de werkzame stof sildenafil. Dit middel kan u ook afhelpen van uw erectie en impotentie problemen. Dit middel zorgt ervoor dat de bloedvaten zich op een natuurlijke manier in de penis ontspannen en dat de seksuele tekortkomingen van het lijf op een natuurlijke wijze worden opgelost. Dit voor het plezier in uw eigen seksleven. Uw partner kan ook weer van u genieten als u dit middel gaat gebruiken of van plan bent om te gaan gebruiken voor uw lichamelijke ongemakken.

SildeHEXAL kopen zonder recept

Meer informatie en online apotheek Dosering Prijs
Bestel hier  vanaf SildeHEXAL 50 mg 12 tabl. v.a. € 123,00

Waar wordt het middel voor gebruikt?

Dit middel wordt voorgeschreven als u last heeft van erectieproblemen. Een netter wordt voor deze lichamelijke ongemakken wordt ook wel impotentie genoemd. Mannen schamen zich hiervoor en gaan te laat naar hun problemen kijken. Als u last heeft van impotentie ga dan naar een arts ook als u zich er voor schaamt. Dan kan het probleem opgelost worden en hebben u en uw partner weer een genot voor het leven. Al duurt deze oplossing maar even. Als je ouder wordt krijg je wat ongemakken. Dit middel wordt gebruikt om van seksuele probleem af te komen, waarover u nauwelijks durft te spreken. Met ons artikel willen wij dit probleem wel bespreekbaar maken voor alle mannen die last hebben van erectiestoornissen of impotentie. U kunt dit tablet voor of na u maaltijd nemen. Houdt er rekening mee dat als u gegeten hebt dat de werking van het middel is vertraagd is. Als u dit middel neemt zorg ervoor dat je minimaal een half uur niets eet. Dat is beter voor de werking van dit middel. De functie van het middel is om de doorbloeding in de penis te stimuleren en als de doorbloeding niet goed is in de zwellichamen lost dit middel tijdelijke blokkades en lichamelijke ongemakken op. Even een waarschuwing: dit middel is niet geschikt voor vrouwen. Houdt daar dus voldoende rekening mee.

Hoe gebruikt u dit middel?

Als u doorbloeding niet goed is van de penis, neem dan een uur voordat u uw daad wil doen dit middel in. Het kan de seks enorm opleuken en naar een hoger plan tillen. U bent weer blij en gelukkig en uw partner krijgt dan spontaan meer zin in ‘avontuurtjes’. Dat is waar de meeste mannen van dromen: vrouwen die altijd zin hebben… Dat is waarschijnlijk een ultieme mannen droom. Als een man in de seks tekort schiet wordt hij sociaal onzeker en gaat hij zichzelf schamen. Schamen voor zijn seksuele tekortkomingen. Met dit middel kunnen al uw problemen tijdelijk worden opgelost.

Dosering

Artsen bepalen de sterkte van het middel. Dit is per lichaam en per geest verschillend. De ene persoon heeft maar 50mg nodig en de andere persoon het dubbele. Dat kan ook mogelijk zijn. Wilt u aanspraak maken op dit middel laat u onderzoeken door een arts hoe beschamend het soms ook is. Heren die ouder zijn dan 18 mogen dit middel slikken. Het middel is niet geschikt voor de vrouwen, alleen mannen hebben baat bij de juiste dosis van het middel. Ook is het van belang om dit middel op een lege maag in te nemen en uur voordat u uw daad gaat toepassen op uw partner. Als dit middel aanslaat reken dan maar op mijn woorden dat u echt plezier aan de seks gaat beleven.

Bijwerkingen

De meeste standaard bijwerkingen volgen met dit onderstaande lijstje. Wij hopen dat u niet veel last heeft van de nare bijwerkingen van het product. Toch moeten we ze even vermelden.
* hoofdpijn.
* blozen.
* storingen in het gezichtsveld (wazig zien, rare kleuren en vormen zien met het netvlies).
* duizeligheid.
* verstopte neus.
* verkoudheid of een griepje.