sildenafil hennig kopenDe werkzame stof in dit middel is sildenafil. Dit is dezelfde basis stof die gebruikt is in het vorige middel dat we beschreven hebben. Het vorige middel en dit middel lijken qua stoffen en bouw van de tabletten heel erg op elkaar. De middelen kunnen wel een soort broertjes of zusjes zijn. Het doel is net zo als het vorige middel dat de erectie langer duurt en dat de doorbloeding van de penis sneller doorloopt. Dit om een betere geslachtsdaad toe te kunnen passen dan wanneer u dit middel zal gebruiken. Net zo als het vorige middel helpt het de seksuele spanning te verhogen na een nieuw level. Geniet van u partner en kom van uw impotentie af door middel van onze middelen die wij in dit artikel beschrijven.

Sildenafil Hennig kopen zonder recept

Meer informatie en online apotheek Dosering Prijs
Bestel hier Sildenafil Hennig 100 mg 36 tabl. v.a. € 349,70

De functie van dit middel.

Vaak zijn de gevolgen van impotentie een slechte doorbloede penis of een blokkade in de zwellichamen van een man. Veel mannen schamen zich hiervoor en dat maakt het thema seks minder leuk. Vaak doen mannen te laat handelen naar dit probleem. Ze durven niet goed naar een arts te gaan. Heeft u last van problemen op het gebied van seks? Raadpleeg dan vooral seksuoloog om u van uw spanningen en problemen af te helpen.

Hoe gebruikt u dit middel?

Voordat u aan uw geslachtsdaad begint is het handig om dit middel in te nemen. Het middel heeft een uur de tijd nodig om in te werken op uw lichaam. Als u middelen voor de ‘daad’ gebruikt is het van belang om te plannen wanneer u uw geslachtsdaad wilt voortrekken. Genieten van uw ‘kunstje’ en het plezier en genot van de partner waarmee u aan het vrijen bent. Dat is voor beide partijen beter om te zorgen dat beide partijen het naar hun zin hebben. Als dat zo is dan kunnen beide leden van het stel genieten van een goede seks en bovendien van veel liefde en genegenheid. Dat is echt van belang bij een relatie. Zorg dat de verhoudingen goed zijn en dat alles binnen relatie gelijkwaardig is. Dan heeft u al een prima doel in uw leven behaald. Dit middel is net zo als het vorige middel niet geschikt voor vrouwen.

Dosering

U kunt het beste dit middel in nemen als u weet dat u de liefde gaat bedrijven. Een geschikte dosis is eenmaal daags 50mg. Als u zich hieraan houdt kunt u genieten van goede seks en bovendien genieten van uw daad en uw lieve partner. Dit middel vergt een recept van een seksuoloog of een arts. Ga als u merkt dat u last heeft van impotentie naar de dokter om dit vervelende probleem op te lossen. Impotentie is voor veel mannen een punt van schaamte. Veel mannen denken dat als zij impotent zijn hun mannelijkheid kwijt zijn. Dit is dus niet waar. Als u impotent bent ga dan snel naar een dokter of seksuoloog die kan u van de problemen afhelpen en u seksleven en flink stuk leuker maken. Heb vooral vertrouwen in de arts en in je partner. Deze partner behoort u door dik en dun te steunen. Ook als u impotent bent.

Bijwerkingen

Hieronder volgt tot slot een lijstje van mogelijke bijwerkingen van dit middel.

  • hoofdpijn;
  • blozen;
  • last van het zicht (sterretjes zien, dubbel zien, verkeerde kleuren zien of zelfs wazig zien;
  • duizeligheid;
  • verstopte neus;
  • last van een verkoudheid of een griepje.

Nu Sildenafil Hennig kopen zonder recept »