spedra kopen

Spedra kopen? Bekijk eerst onderstaande informatie!

U heeft er misschien wel eens van gehoord, de nieuwe erectiepil Spedra met als werkzame stof avanafil. Het behoort tot dezelfde geneesmiddelengroep als viagra. De farmacotherapeutische naam van dit middel is PDE-5 (fosfodiësterase type 5)-remmers. Het medicijn wordt voorgeschreven door doktoren wanneer men kampt met een erectiestoornis. Het voordeel van Spedra is dat deze 4 tot 5 uur werkt. U merkt vanzelf wanneer het medicijn niet meer goed werkt (de penis wordt dan slapper). Veel mannen die ouder worden kampen met een erectiestoornis en dat is altijd vervelend. Wilt u Spedra kopen, wellicht via de internetapotheek die we hieronder voor u hebben geselecteerd, lees dan goed de informatie door. Veel mensen die geen andere erectiepillen gebruiken zijn zeer tevreden over Spedra. Spedra werkt namelijk sneller dan elk ander erectiemiddel, soms zelfs al binnen 15 minuten!

Wat is Spedra en hoe ziet het eruit?

Spedra is een opvallende lichtgele ovale pil dat aan één kant het cijfer “50” laat zien. De pillen worden altijd geleverd in de welbekende blisterverpakkingen. Spedra is online te verkrijgen in de varianten 4, 8 of 12 tabletten. De zwaarte van de pillen die online te bestellen zijn variëren tussen de 50 en 200 mg. De dokter zal u de juiste dosering voorschrijven.

Sepdra kopen zonder recept

Meer informatie en online apotheek Dosering Prijs
Bestel hier  vanaf Spedra 50 mg. 4 tabletten v.a. € 88,19

Waarvoor wordt Spedra gebruikt?

De naam zegt eigenlijk al waar het medicijn voor gebruikt wordt. ‘Erectiepil’, het zorgt ervoor dat u beter en sneller een erectie krijgt voor de seksuele handeling. Spedra wordt dus voorgeschreven ter behandeling van de erectiestoornis. Maar wanneer heeft een man een erectiestoornis? Er wordt in de medische wereld gesproken van een erectiestoornis als een man veel moeite heeft om een goede erectie te krijgen of om deze erectie ‘vast te houden’ tijdens de seksuele handeling.

Hoe wordt Spedra gebruikt?

Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat u altijd de aanwijzingen van de (online) arts of bijsluiter moet volgen. Dit is de lijdraad van het gebruik van Spedra. Heeft u twijfels over het gebruik van dit medicijn, dan kunt u altijd contact opnemen met de specialisten die hierover gaan. De dosering die het meest voorgeschreven wordt is 100 mg. Uiteraard kan er een andere dosering voorgeschreven worden die u dan moet opvolgen. U mag Spedra nooit vaker dan eenmaal daags slikken (24 uur). Ook mag u geen andere erectiemiddelen gebruiken. Het kan voorkomen dat een bepaalde dosis niet aanslaat. Er kan dan voorgesteld worden om een hoger dosering te gebruiken. Ga hier niet zelf mee experimenteren. Neem de erectiepil ongeveer 15 tot 30 minuten vóór de geslachtsgemeenschap in voor optimale werking. Spedra kan zowel met of zonder voedsel of  worden ingenomen. Neem de pil wel altijd met water in!

Hoe werkt Spedra?

De werkzame stof in het medicijn is Avanafil. Deze behoort tot de geneesmiddelengroep die fosfodiësteraseremmers type 5 (PDE5-remmers) genaamd zijn. Avanafil zorgt voor een bepaalde blokkering van het enzym fosfodiësterase. Dit enzym breekt normaal gesproken de de stof cyclisch guanosinemonofosfaat (cGMP) af. Als er seksuele stimulatie plaatsvindt bij de man, dan wordt de cGMP in de penis geproduceerd. Hierdoor kan de penis beter ontspannen. Dit leidt uiteindelijk tot een erectie omdat het bloed gemakkelijker in de penis kan stromen. Avanafil zorgt dat cGMP afgebroken wordt. Wel moet u weten dat er een bepaalde seksuele stimulatie moet zijn om een erectie te krijgen met Spedra. Alleen de erectiepil innemen leidt niet tot een erectie.

Voordelen Spedra ten opzichte van andere erectiemiddelen

Uit onderzoek blijkt, waar 3500 mannen aan meegewerkt hebben, dat Spedra vele voordelen heeft ten opzichte van andere erectiemiddelen. Hieronder een aantal belangrijk voordelen van Spedra:

  • Binnen 15 tot 30 minuten na inname een erectie;
  • De erectie houdt langer aan dan andere erectiepillen, soms wel tot 6 uur lang;
  • Spedra geeft minder bijwerkingen dan andere erectiemiddelen.

Bijwerkingen die zelden voorkomen

Uiteraard kunnen er, net zoals bij alle medicijnen, bij het gebruik van Spedra ook bijwerkingen voorvallen. Gemiddeld krijgt 1 op 10 mannen bijwerkingen. Deze kunnen sterk uiteen lopen qua zwaarte. De bijwerken die het vaakst voorkomen zijn hoofdpijn, rode huid en neusverstopping. Iets minder vaak komt rugpijn voor. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 100 personen hier last van krijgt. Voor alle mogelijke bijwerkingen verwijzen we u door naar de bijsluiter die u kunt vinden op de website via de oranje button. Tevens kunt u hier terecht voor alle andere vragen, voor het kopen van Spedra en alle andere nodige informatie. Belangrijk om te weten is dat Spedra soms niet gebruikt mag worden met ander medicijnen of bij bepaalde aandoeningen. Geef dus altijd aan bij uw online consult als u andere medicijnen gebruikt of lijdt aan een bepaalde aandoening. De arts kan hier rekening mee houden en misschien een alternatief aanbieden als Spedra niet geschikt is voor u.

Nu Spedra kopen zonder recept »

Spedra
3.1 (61.54%) 13 stem(men)