Een erectie verbeteren of creëren kan met een erectiepomp. Veel mannen hebben moeite om een erectie te krijgen of vast te houden, zeker op latere leeftijd. Dit is erg vervelend en kan zeker van invloed zijn op uw (seksuele) relatie met uw partner, maar er is een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Door een erectiepomp te gebruiken, kunt u namelijk een erectie creëren of verbeteren. Hoe dit werkt, leest u op deze pagina.

De erectiepomp: een korte kennismaking

De erectiepomp wordt ook wel de penispomp genoemd en betreft een kunststof cilinder die over de penis wordt geschoven. Zit de cilinder over de penis heen, dan wordt de lucht met een pompje uit de buis gezogen. Hierdoor staat er onderdruk, ook wel vacuüm genoemd, waardoor er voor korte tijd meer bloed naar de penis wordt gezogen. Het gevolg? Er ontstaat een erectie of de bestaande erectie wordt vanzelf harder.

Het gebruik van een erectiepomp

U gebruikt een erectiepomp, ook wel active erection system genaamd, als u moeite heeft een erectie te krijgen of als uw erecties (te) snel weer minder worden. Erectieproblemen zijn van alle tijden, sociale klassen, rassen en leeftijden, maar ze komen voornamelijk voor bij mannen die wat ouder zijn. Van alle mannen die ouder zijn dan 60 jaar, heeft 40 procent wel eens last van erectieproblemen. Om deze problemen op te lossen, kunt u een erectiepomp of penispomp aanschaffen.

Active Erection System kopen zonder recept

Meer informatie en online apotheek Dosering Prijs
Bestel hier  Active Erection System 1 st. v.a. € 256,50

Erectieproblemen zorgen vaak voor schaamte, een verslechterde seksuele relatie en eventueel een verslechterde romantische relatie. Heeft u altijd moeite een erectie te krijgen en zit u hier erg mee, dan is de kans namelijk groot dat uw relatie hier ook onder gaat lijden. Om dit te voorkomen, kunt u een erectiepomp gebruiken en zo uw problemen oplossen.

De voordelen van een erectiepomp

Het aanschaffen van een erectiepomp om uw erectieproblemen op te lossen, brengt enkele voordelen met zich mee. Het grootste voordeel van het gebruik van de penispomp, is het feit dat dit hulpmiddel voor het krijgen van een (betere) erectie geen bijwerkingen met zich meebrengt. Ook kunt u het hulpmiddel zo vaak gebruiken als u wilt, wat bij penisinjecties en viagra pillen bijvoorbeeld niet het geval is. Het laatste voordeel van het gebruik van de erectiepomp, is het feit dat dit hulpmiddel erg eenvoudig te bedienen is. Het is niet pijnlijk om de pomp te gebruiken en het kan eigenlijk bijna niet mis gaan, waardoor het een toegankelijk hulpmiddel voor het verbeteren van de erectie is.

Bent u overtuigd van de voordelen van een erectiepomp? Dan kunt u deze pomp eenvoudig en snel online aanschaffen. In tegenstelling tot veel andere hulpmiddelen die uw erectie verbeteren, hoeft u voor het aanschaffen van een penispomp geen recept van de dokter te hebben. Dit betekent dat u niet op consult hoeft bij uw arts, maar de pomp gewoon zelf kunt bestellen. Uiteraard wordt de pomp discreet bij u afgeleverd als u deze online heeft besteld, zodat niemand kan zien wat u precies besteld heeft.