Wat is active erection system en hoe ziet het eruit?

Het active erection system is een erectiemiddel tegen impotentie. Het kan gebruikt worden door mannen die niet meer in staat zijn om op een natuurlijke manier een erectie op te wekken. Het active erection system is redelijk uniek, omdat het geen medicijn is, of iets anders dat in het lichaam toegediend moet worden. Active erection system bestaat namelijk uit een vacuümpomp, die een kunstmatige erectie op kan wekken. Het active erection system wordt geleverd met een elektrisch pompje en is dus zeer eenvoudig in gebruik. Het active erection system wordt geleverd met een speciale drukring die aan de basis van de penis vastgezet kan worden. Op deze manier kunt een erectie opwekkend die tot wel dertig minuten stand kan houden.

Active Erection System kopen zonder recept

Meer informatie en online apotheek Dosering Prijs
Bestel hier  Active Erection System 1 st. v.a. € 256,50

Waarvoor wordt het active erection system gebruikt?

Het active erection system wekt op een kunstmatige manier een erectie op. Het active erection system is een oplossing voor mannen die op een natuurlijke manier geen erectie meer kunnen krijgen. Door het simpele gebruik van het active erection system kunnen zij een erectie krijgen die ongeveer een half uur aan kan houden.

Hoe wordt het active erection system gebruikt?

Het grote voordeel van het active erection system is dus dat het zo vaak te gebruiken is als u wil. Omdat er geen sprake is van medicijngebruik, is het active erection system zo vaak te gebruiken als u wil. Het active erection system kent hierdoor ook vrijwel geen bijwerkingen.

Er zijn wel een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moet u een drukring in de juiste maat kiezen. Als u een te grote drukring heeft werkt deze minder goed, en een te kleine kan pijnlijk zijn. Wanneer u de drukring draagt kunnen aderen in uw penis zichtbaarder worden en een beetje blauw kleuren, dit is volkomen normaal en hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Uw sperma zal ook moeilijker zijn weg naar buiten vinden. Na het verwijderen van de drukring vloeit dit vaak alsnog naar buiten, dit is ook volkomen normaal.

Hoe werkt het active erection system?

Het gebruik is zeer eenvoudig, al klinkt dit misschien moeilijk. Het is belangrijk dat u wat schaamhaar rondom de penis wegscheert zodat de pomp optimaal vacuüm gemaakt kan worden. U kan wat glijmiddel rondom uw penis smeren. Vervolgens plaatst u de cilinder over uw nog slappe penis en zet u het apparaat aan. De pomp zuigt nu de lucht ui de cilinder. Door de druk die nu ontstaat, wordt er bloed in de penis gezogen, en wordt uw penis dus stijf. Wanneer uw een erectie heeft, verwijderd u de cilinder en doet u de drukring om de basis van de penis. Deze drukring zorgt ervoor dat al het verzamelde bloed in de penis blijft zitten en uw erectie dus stand houdt. Deze ring mag maximaal dertig minuten om uw penis zitten, u moet er dus op letten dat u deze op tijd weghaalt. U kunt alle onderdelen van het active erection system na afloop even reinigen in een beetje water.