erectiestoornis-behandelingAls u te maken heeft met een erectiestoornis, heeft u er moeite mee om de penis stijf te krijgen of stijf te houden. Dit betekent dat het lastiger wordt om seksuele gemeenschap te hebben of vol te houden, wat tot diverse vervelende problemen kan leiden. Niet alleen in bed, maar ook in de relationele sfeer. Heeft u te maken met een erectiestoornis en wilt u dit probleem zo snel en effectief mogelijk aanpakken? Lees dan in dit artikel welke vijf tips u kunt gebruiken voor erectiestoornis oplossen en u komt zo snel mogelijk van uw probleem af.

Tip 1: blijf niet nadenken over uw erectieprobleem

Heeft u een of enkele keren moeite gehad met het stijf krijgen of stijf houden van de penis, dan moet u hier vooral niet te veel over nadenken. Doet u dit wel, dan raakt u gestrest en hierdoor krijgt u juist meer moeite met het stijf krijgen of stijf houden van de penis. Door seks weer leuk te maken en leuk te houden, wordt het gemakkelijker.

Tip 2: gebruik seksspeeltjes in bed

Hulpmiddelen, zoals seksspeeltjes die u in bed gebruikt met uw partner, maken de seks spannender en kunnen op deze manier uw erectieproblemen oplossen. Sommige mensen zijn wat huiverig om speeltjes te kopen voor in bed, maar dit is zeker de moeite waard. U investeert een klein bedrag in een spannend speeltje en kunt uw erectieproblemen vaak al meteen oplossen.

Tip 3: praat erover met uw partner

Het is niet iets waar mannen graag over praten, maar het is juist erg belangrijk om over uw erectieproblemen te praten met uw partner. Door over uw problemen te praten, kunt u samen werken aan de oplossing van de problemen. Ook is er meer begrip van uw partner, wat voor u erg prettig voelt.

Tip 4: pas uw levensstijl aan

Zaken als roken, alcoholgebruik en te weinig beweging kunnen ook van invloed zijn op uw erectieproblemen. Door uw leefstijl aan te passen, kunt u uw problemen snel en effectief oplossen. Bijkomend voordeel: uw algemene gezondheid verbetert, waardoor u zich veel beter voelt.

Tip 5: gebruik erectiepillen

Tot slot kunt u er ook voor kiezen om erectiepillen te gebruiken en zo uw erectieproblemen op te lossen. Erectiepillen zorgen ervoor dat de bloedvaten in de penis tijdelijk verwijden, waardoor er meer bloed in kan komen. Komt er meer bloed in de penis, dan krijgt u sneller en gemakkelijker een betere erectie, die bovendien langer aanhoudt. U neemt de pil enkele minuten voor de seks in en u bent verzekerd van een goede erectie.

Om erectiepillen te gebruiken, moet u een recept hebben. U kunt dit recept ophalen bij uw eigen arts, maar u kunt ook een online consult inplannen met een professionele dokter. Na het online consult, kunt u het geneesmiddel bij een online apotheek bestellen met het recept. Door naar een online dokter te gaan bespaart u niet alleen tijd, maar haalt u ook de drempel weg om met uw erectieproblemen naar een dokter te gaan en hier over uw problemen te praten.