Caverject is een injectiemiddel dat helpt bij erectiestoornissen. Caverject komt in de vorm van poeder en oplosmiddel. Dit voegt u samen en schudt u goed door elkaar. U dient Caverject toe door het in de penis te spuiten. Caverject stimuleert het krijgen van een erectie bij mannen die hier uit zichzelf moeite mee hebben.

Waarvoor wordt Caverject gebruikt?

Caverject verwijdt de bloedvaten in de penis waardoor deze sneller volstromen met bloed. Op deze manier krijgt een man snel een erectie. Voor mannen die last hebben van impotentie kan Caverject een uitkomst bieden.

Caverject kopen zonder recept

Meer informatie en online apotheek Dosering Prijs
Bestel hier  vanaf Caverject 5mcg/ml (1 injectie) v.a. € 76,45

Hoe werkt Caverject?

De werkzame stof in Caverject is Alprostadil (prostaglandine E1). Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam en verwijdt de bloedvaten in de penis en remt de bloedstolling in de penis. Doordat de stof Alprostadil van zichzelf al in het lichaam aanwezig in, is de kans dat deze afgestoten wordt heel klein. Er komen dus minder snel bijwerkingen kijken bij het gebruik van Caverject, al is dit natuurlijk nooit uitgesloten.

Hoe wordt Caverject gebruikt?

Caverject is een injectiemiddel, en dient ingespoten te worden in de zwellichamen van de penis. Na 5-10 minuten treedt een erectie op. De erectie houdt ongeveer een half uur tot een uur aan. Een groot voordeel van Caverject is dat het zo snel werkt. U hoeft dus niet na inname van het erectiemiddel nog heel lang te wachten tot de erectie optreedt. De injectie is kunstmatig. Of u dus seksueel geprikkeld bent of niet, de erectie treedt vanzelf op.

Het is belangrijk Caverject niet meer dan een keer per dag en drie keer per week te gebruiken, om bijwerkingen te voorkomen.

Wanneer u gaat injecteren, is het belangrijk om niet in zichtbare bloedvaten te injecteren. Ook moet u niet nogmaals injecteren wanneer er na 5-10 minuten geen erectie optreedt. Het is belangrijk om de injectieplaats vooraf te ontsmetten met een doekje met wat alcohol erop. Verander ook regelmatig van injectieplek. Dus injecteer de ene keer aan de ene kant van de penis en een andere keer aan de andere kant.
Het erectiemiddel lijkt erg op het middel Muse, alleen wordt Caverject, in tegenstelling tot Muse, niet in de plasbuis gespoten.

Eventuele bijwerkingen

Caverject kan mogelijk bijwerkingen met zich mee brengen. Bij veel mannen komt een lichte pijn tijdens de erectie voor. Dit is niet zorgelijk, alleen vervelend. U mag Caverject niet gebruiken als u allergisch bent voor Alprostadil of een afwijking aan uw penis heeft, zoals een nauwe voorhuid. Het is belangrijk het erectiemiddel niet met andere middelen te combineren.

Bijwerkingen die kunnen optreden zijn bloeduitstortingen, duizeligheid, een gevoel van spanning in de penis of een branderig gevoel in de penis. Wanneer u het gevoel heeft dat deze effecten lang aanhouden is het altijd van belang om een arts te waarschuwen.

Nu Caverject kopen »