Wat is Muse (alprostadil) en hoe ziet het eruit?

Muse is een erectiemiddel dat erectiestoornissen bij mannen verhelpt. In tegenstelling to veel erectiemiddelen is Muse geen pil, maar een soort injectie die wordt ingebracht in de plasbuis van de penis. Muse bestaat uit een voorgevulde applicator waarmee de stof in de plasbuis wordt gespoten.

Muse kopen zonder recept

Meer informatie en online apotheek Dosering Prijs
Bestel hier  vanaf Muse 250mcg (1 buisje) v.a. € 74,29

Waarvoor wordt Muse (alprostadil) gebruikt?

Muse is een erectiemiddel, dat ervoor zorgt dat er een erectie bij mannen kan optreden die dit normaal niet van zichzelf kunnen. Een voordeel van Muse is dat er geen kunstmatige erectie optreedt, maar juist een spontane. Door Muse kunnen mannen met impotentie toch nog een erectie krijgen.

Hoe werkt Muse (alprostadil)?

De werkzame stof in Muse is Alprostadil. Alprostadil verslapt de bloedvaten in de penis waardoor deze zich opvullen met bloed. Hierdoor treedt een erectie op.
Het voordeel van Muse is dat op deze manier een spontane erectie optreedt, ongeveer 5-10 minuten optreedt na toedienen van het product. De erectie houdt dan ongeveer dertig tot zestig minuten aan. Het product Muse lijkt erg op Caverject. Alleen wordt Caverject in tegenstelling tot Muse in de zwellichamen van de penis gespoten, en niet in de plasbuis.

Hoe wordt Muse (alprostadil) gebruikt?

Muse komt in een voorgevulde applicator. Hierin zit de Alprostadil. U dient Muse toe door het in de plasbuis te vloeien. Dit kan een beetje een raar gevoel geven de eerste keer, maar doet verder geen pijn.

Het is belangrijk om Muse niet meer dan een keer per dag toe te dienen. Indien u dit wel doet, kunnen er bijwerkingen optreden. Een aantal van deze bijwerkingen zijn bijvoorbeeld een branderig of pijnlijk gevoel in de plasbuis, duizeligheid, hoofdpijn en een lage bloeddruk. Indien u bijwerkingen denkt te hebben van het erectiemiddel Muse is het altijd van belang een arts in te lichten.